British Pound
English
Search

About us

S.C. Protect Kronos Impex S.R.L., producator de echipamente de protectie si haine de lucru, este o societate cu raspundere limitata cu capital integral privat, care activeaza pe piata de profil din Romania inca din anul 1992. Colaborarea cu companii mari impune o continua imbunatatire si diversificare a produselor oferite acestor beneficiari si o continua perfectionare a modului de lucru in cadrul firmei noastre.

Imbracaminte de lucru


Gama noastra de produse cuprinde materiale si echipamente pentru protectia si igiena muncii, precum si produse promotionale. O pondere importanta o au urmatoarele articole:

- tricouri polo maneca lunga/maneca scurta;
- tricouri la baza gatului, model polo piquet, glat gros'
- hanorace fleece;
- pantaloni pana in talie sau cu pieptar;
- pantaloni jeans;
- camasi dama/barbati maneca scurta sau lunga;
- halate de protectie;
- salopete pantalon pana in talie sau cu pieptar;
- haine vatuite din material impermeabil sau doc/tercot'
- lenjerii de pat pentru sectorul HoReCa etc.

Echipamente de lucru

Toate aceste produse textile pot fi personalizate prin broderie, serigrafie sau termotransfer. De asemenea, la cerere, iti punem la dispozitie o echipa de creatie pentru realizarea siglei companiei tale si a altor elemente grafice de branding. Ne putem mandri ca avem colaborari cu companii de renume din diverse domenii. Dispunem de un colectiv de oameni bine instruiti, muncitori, preturi competitive, oferind calitate si seriozitate reflectate in mii de comenzi onorate catre clientii cu care colaboram de multi ani.<br />

S.C. Protect Kronos Impex S.R.L. are implementate si mentine sisteme de management al calitatii in conformitate cu cerintele standardelor SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005 si SR EN ISO 18001:2008 atestate de catre Societatea Romana pentru Certificare Rocert in domeniul confectionarii de echipamente de protectie a muncii, haine de lucru si alte confectii.

certificat incredere gold

certificat manager mediucertificat sanatatemanagement calitate