Lucreaza responsabil! Citeste blogul nostru si fii la curent cu ultimele noutati despre activitatea ProtectKronos! De asemenea, aici vei gasi informatii pretioase despre importanta echipamentelor de protectie si igiena in campul muncii, precum si despre productia si furnizarea hainelor de lucru. Responsabilitate, flexibilitate, capacitate de productie - intr-un cuvant, ProtectKronos!
Tipuri de incaltaminte de protectie si rolul specific pe care il indeplinesc
Echipamente de protecție 128

In functie de natura muncii pe care o desfasori zilnic, picioarele tale se pot confrunta cu disconfort sau pot fi supuse unor riscuri de accidentare. Daca pentru persoanele care petrec toata ziua de lucru in picioare exista foarte multe tipuri de incaltaminte comoda ce pot mentine picioarele aerisite, mediile de lucru speciale presupun incaltaminte de protectie specific proiectata pentru a preveni diverse tipuri de accidentari.

Citeste mai mult
De ce este casca de protectie aliatul de nadejde al oricarui muncitor iscusit?
Echipamente de protecție 136

In spatiile unde exista risc de accidente, protejarea capului este o prioritate, aceasta fiind una din zonele corpului cele mai sensibile si predispuse la raniri. De aceea folosirea unei casti de protectie nu este un moft, ci o reala necesitate. Pe langa zona scalpului, castile de protectie iti vor apara si craniul si zona coloanei cervicale, zone la fel de sensibile.

Citeste mai mult
Alege casti de protectie performante si poarta-le in mod corespunzator!
Echipamente de protecție 150

Siguranta este cel mai important aspect in toate activitatile industriale, in special in constructii. Pana la urma, lucrul intr-un astfel de mediu nu este tocmai sigur si presupune masuri de precautie deosebite. Astfel, cu cat echipamentele de protectie pe care le folosesc lucratorii sunt mai performante, cu atat scade riscul accidentelor si ranirilor la locul de munca.

Citeste mai mult
Cum alegi sortul potrivit activitatii pe care o desfasori?
Echipamente de protecție 117

Atunci cand te gandesti la folosirea unui sort, probabil ca ai activitati culinare in minte, insa sorturile isi dovedesc utilitatea in multe activitati industriale. Imagineaza-ti doar scopul acestui echipament de protectie: sortul trebuie sa iti protejeze hainele de pete. Desi pare un accesoriu ieftin care are un rol simplu, in functie de activitatea pe care o desfasori, sortul te poate feri de accidente de lucru.

Citeste mai mult