British Pound
English
Search
Picture for category Bluze salopeta

Bluze salopeta

Oferim clientilor nostri bluze personalizate de bumbac de inalta calitate, cu maneci scurte si lungi, cu guler ori la baza gatului, pentru barbati sau femei, la preturi competitive. Acestea pot fi folosite pentru echiparea staff-ului/angajatilor unei firme sau companii din diverse domenii de activitate. In ceea ce priveste nuantele, pentru a fi in concordanta cu paleta cromatica a branding-ului afacerii respective, punem la dispozitia clientului o varietate de culori. 

Pentru a alege materialele din care sunt confectionate bluzele personalizate sau tehnicile de branding care sa satisfaca cel mai bine necesitatile clientului, echipa noastra ofera cu bucurie consiliere profesionala in acest sens. Personalizarea bluzelor se poate face prin broderie, serigrafie sau termotransfer, recomandarea noastra fiind broderia pentru a oferi un aspect premium. ProtectKronos este unul dintre cei mai competitivi furnizori pe acest segment, avand o experienta de 27 de ani in comercializarea de echipamente de protectie si haine de lucru, cum ar fi tricouri sau bluze personalizate cu logo si/sau slogan ori alte mesaje promotionale.

O parte din produsele noastre din gama bluze personalizate sunt disponibile doar la cerere, astfel incat, pentru a obtine o oferta de pret avantajoasa, in cazul unei comenzi voluminoase, te rugam sa ne contactezi in cel mai scurt timp!

3 Items in Grid 4 Items in Grid List

BLUZA DE SALOPETA 1091

£17.52