British Pound
English
Search
Back to All Blog Posts

Broderie, serigrafie sau transfer termic? Ce tehnica sa alegi, atunci cand vrei sa personalizezi hainele de lucru

Broderie, serigrafie sau transfer termic? Ce tehnica sa alegi, atunci cand vrei sa personalizezi hainele de lucru

Numeroase profesii impun o vestimentatie specifica, ceea ce inseamna ca angajatii trebuie sa renunte la hainele obisnuite atunci cand ajung la locul de munca si sa se imbrace cu haine de lucru. Un bun exemplu este oferit de persoanele care lucreaza la un hotel sau la un restaurant. Acestea trebuie sa poarte zilnic haine corespunzatoare cerintelor firmei respective.

Daca administrezi o companie si vrei sa achizitionezi haine de lucru pentru angajatii tai, trebuie sa stii ce optiuni ai, atunci cand vine vorba despre personalizarea articolelor vestimentare, pentru a decide ce imagine vrei sa ii creezi business-ului tau.

Kronos.ro, furnizor specializat in echipamente de protectie si haine de lucru, iti ofera posibilitatea de a comanda haine de lucru dintr-o gama extrem de variata, care include tricouri, bluze, pantaloni, geci, camasi, veste, hanorace si diverse accesorii. Toate aceste haine de lucru pot fi personalizate cu imagini, sigla companiei sau alte mesaje promotionale, prin intermediul a trei metode: broderie, serigrafie sau transfer termic. Indiferent de tehnica de branding pe care o vei alege, hainele de lucru pe care le vor purta angajatii tai vor arata impecabil, datorita experientei noastre de peste 27 de ani in acest domeniu.

In cazul in care inca nu esti decis ce metoda de personalizare a hainelor de lucru sa alegi, noi iti explicam ce diferente exista intre aceste tehnici, iar astfel vei putea lua o hotarare, in functie de preferintele tale.

Broderia

Daca bugetul pe care vrei sa il aloci pentru hainele de lucru ale angajatilor tai nu este mic, atunci alege sa le personalizezi prin intermediul broderiei. Aceasta metoda asigura un aspect profesional al articolelor vestimentare. Broderia va oferi o vizibilitate perfecta a siglei unei firme si poate fi folosita pentru personalizarea tricourilor, pantalonilor, jachetelor, hanoracelor, palariilor, camasilor etc. In plus, broderia este superioara celorlalte tehnici de branding a hainelor de lucru, pentru ca este foarte rezistenta in timp si ofera o eleganta aparte.

Serigrafie

Daca vei alege sa personalizezi haine de lucru prin serigrafie, trebuie sa stii ca aceasta tehnica consta in aplicarea de cerneala printr-un sablon si un ecran fin portat pentru a obtine o imagine pe materialul respectiv. Astfel, serigrafia este o tehnica de imprimare pe suprafete plane pe care o vei gasi la un raport calitate-pret avantajos. In cazul in care vrei sa optezi pentru aceasta metoda de personalizare si vrei sa dai o comanda voluminoasa de haine de lucru sau alte articole vestimentare, la Kronos.ro ai posibilitatea de a negocia pretul final al produselor.

Transfer termic

Aceasta tehnica de branding consta in transferul unei imagini dintr-o folie speciala, imprimata digital si decupata cu un plotter-cutter, pe o tesatura textila, prin intermediul preselor termice. Trebuie sa stii ca imprimarea prin transfer termic este superioara serigrafiei, calitatea acesteia fiind excelenta, datorita posibilitatii de a imprima imagini de inalta rezolutie pe folia de transfer. Asadar, daca vrei sa achizitionezi haine de lucru care sa afiseze seriozitate si profesionalism, poti alege metoda transferului termic!

Pentru mai multe informatii, nu ezita sa ne contactezi, fie la numarul de telefon 0721 111 004, fie direct pe site, iar specialistii Kronos.ro iti vor sta la dispozitie pentru orice nelamurire!

Comments
Write a Comment Close Comment Form