British Pound
English
Search
Picture for category Camasi

Camasi

Select Subcategory

Oferta ProtectKronos cuprinde o gama variata de echipamente de protectie si haine de lucru, inclusiv camasi personalizate pentru angajatii unei firme sau staff-ul unui eveniment. Acestea sunt, in special, disponibile la cerere, cu posibilitatea negocierii pretului final de achizitie, in cazul unei comenzi voluminoase. Gama de camasi personalizate din oferta noastra include o varietate de modele, dintre care amintim: camasi clasice cu maneca scurta sau lunga, pentru femei ori barbati, modele uni sau in carouri ori cu dungi, camasi cu vipusca si altele. De asemenea, la cererea clientului, putem realiza orice tip de produs, datorita serviciilor proprii de croitorie de care dispunem.

Fiind axati pe confectii la comanda, camasile personalizate realizate de catre specialistii nostri pot fi brand-uite prin broderie, serigrafie sau transfer termic. Pentru un aspect premium, recomandam camasi personalizate broderie. In ceea ce priveste materialele de fabricare, poti opta pentru poplin din bumbac 100% sau poliester. Marimile si culorile disponibile reprezinta, de asemenea, alegerea clientului, in functie de preferintele sau necesitatile acestuia.

ProtectKronos realizeaza si furnizeaza echipamente de protectie si haine de lucru, precum tricouri sau camasi personalizate, inca din anul 1992, fiind astfel un partener de incredere pentru orice business. Responsabilitate, flexibilitate, capacitate de productie – acesta este motto-ul nostru!

3 Items in Grid 4 Items in Grid List

CAMASA BARBATI 1099

£17.52

CAMASA DAMA 1100

£18.44

CAMASA DAMA 1103

£17.52

CAMASA DAMA 1102

£15.67

CAMASA DAMA 1101

£15.67

CAMASA BARBATI 1122

£17.52