British Pound
English
Search
Back to All Blog Posts

Care sunt cele mai des intalnite confectii destinate industriei HoReCa?

Alaturi de industriile cu personal care necesita echipamente de protectie sau haine speciale de lucru, un alt domeniu in care activeaza ProtectKronos este industria HoReCa. Fiind dotata cu propriul atelier de croitorie, compania ProtectKronos poate realiza o serie intreaga de confectii textile pentru hoteluri, restaurante si cafenele. Printre acestea se numara lenjeriile de pat, fetele de masa, fete de perna dar si sacose personalizate cu logo-ul respectivului brand.


Prin urmare, in functie de volumul comenzii, preturile finale de achizitie pot fi negociate. Acest lucru este des intalnit, in special cand facem referire la lenjerii de pat sau fete de mese, necesare in cantitati mari. De asemenea, ProtectKronos are posibilitatea de a le personaliza, oferind acestor confectii un aspect premium, care nu dezminte cei peste 27 de ani acumulati in domeniul textil.


Astfel, in cazul lenjeriilor de pat, acestea pot fi personalizate fie cu logo-ul companiei hoteliere, fie cu monograme, prin broderie. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, precum damascul fin, satinat, foarte rezistent la uzura si la spalari repetate. In plus, acestea sunt realizate exclusiv la comanda, tinandu-se cont de cantitatea dorita, tipul de tesatura, dimensiuni sau model.

In aceeasi nota, ProtectKronos poate confectiona fete de masa pentru amenajarea restaurantelor, cafenelelor, pub-urilor, dar si pentru aranjarea unei sali de conferinta sau a unui eveniment festiv. Astfel, pentru sectorul HoReCa pot fi executate, la comanda, diverse fete de masa, fie pentru doua persoane, fie pentru mese de dimensiuni foarte mari, albe sau in diverse culori. Si acestea pot fi personalizate prin broderie, cu logo, monograme sau texte, aducand un plus de rafinament spatiului pe care il infrumuseteaza.


In cazul unei sali de evenimente, precum nunti sau botezuri, pot fi realizate inclusiv fete de masa cu servete si huse pentru scaune. Si in acest caz, preturile de achizitie pot fi negociate, existand de asemenea si varianta de incheiere a contractelor de distributie. Astfel, pentru orice fel de detalii, comenzi sau oferte de pret, poti suna la numarul de telefon 0721 111 004 sau ne poti contacta online, pe Kronos.ro!

Dintre confectiile care se uzeaza rapid, fetele de perna ocupa un loc pe podium, mai ales in cadrul unui hotel sau a unei pensiuni. Din acest motiv, pentru a nu achizitiona o lenjerie completa, ProtectKronos iti poate confectiona separat fete de perna, pentru refacerea necesarului dintr-un hotel. Desigur, in privinta fetelor de perna, iti recomandam calduros o metoda de personalizare clasica, dar foarte eficienta: broderia! Aceasta tehnica face dovada elegantei si rafinamentului, iar oaspetii tai vor ramane foarte placut surprinsi dupa ce vor observa aceste mici detalii.

Sacosele personalizate fac parte din categoria elementelor de marketing adeseori trecute cu vederea. Fiind o metoda eficienta de a-ti face reclama, dar si de a-ti rasplati oaspetii dupa un sejur odihnitor, aceste sacose din material textil pot fi imprimate, prin serigrafie sau termotransfer, cu imagini, logo-uri sau texte. La fel ca si confectiile mai sus-aminitite, si sacosele sunt realizate la comanda, putand avea diverse dimensiuni, culori sau forme. Preturile sunt negociabile pentru cantitati mai mari.

In cei 27 de ani de experienta, ProtectKronos si-a perfectionat serviciile si tehnicile pentru a-ti oferi confectii textile pentru industria HoReCa, precum lenjerii, fete de perna sau de masa si sacose din bumbac, la cel mai bun raport calitate-pret! Alege Kronos.ro si contacteaza-ne acum pentru detalii suplimentare si cere o oferta personalizata, in functie de nevoile si preferintele tale!

Comments
Write a Comment Close Comment Form