British Pound
English
Search
Picture for category Confectii HoReCa

Confectii HoReCa

Select Subcategory

Fiecare hotel, restaurant, cafenea, gradinita, sanatoriu… are propriul stil, propria filozofie si propriile nevoi. Datorita experientei noastre pe termen lung, fiind existenti pe piata de confectii textile din Romania inca din anul 1992, putem implementa, la cererea clientului, orice idee in materie de tesaturi pentru domeniul HoReCa.

Te vom sfatui si te vom ajuta sa alegi materialul si designul potrivit nevoilor tale, culoarea si dimensiunea corespunzatoare a confectiilor textile. Suntem incantati sa iti oferim un serviciu de design la comanda pentru a personaliza cu broderie lenjeriile de pat sau fetele de masa necesare companiei tale hoteliere, tinand cont de dimensiuni sau alte cerinte speciale. Astfel, la cerere, putem personaliza confectii textile conform cerintelor tale specifice, brodand monograme, logo-uri sau nume pe lenjerii, fete de masa sau de perna.  

De asemenea, putem executa fete de masa foarte mari sau neobisnuite pentru mese festive, cu servetele potrivite si huse de scaun, pentru sali de consiliu, sali de petreceri sau alte evenimente. Mai mult, din categoria confectii textile HoReCa fac parte si sacosele personalizate. Acestea sunt un bun element de marketing pentru cei care vor sa-si promoveze brandul oferindu-le un cadou clientilor, colaboratorilor sau participantilor la un eveniment, precum si cu multe alte ocazii. ProtectKronos confectioneaza, la cerere, sacose personalizate realizate din material textil pe care se pot imprima, prin serigrafie ori termotransfer, logo-uri, texte sau diverse imagini. Fiind realizate la comanda, aceste materiale promotionale pot fi executate in diferite dimensiuni, culori sau forme.

Deoarece suntem mai mult decat un producator si un furnizor de confectii textile pentru industria HoReCa si nu numai, ci suntem pentru cei mai multi dintre clientii nostri un adevarat partener B2B de nadejde pe termen lung, in cazul unei cantitati mai mari de produse comandate de la ProtectKronos, preturile sunt negociabile. Totodata, in caz de nevoie, putem incheia si contracte de distributie. Fiind profesionisti, flexibili, responsbili si avand o capacitate de productie impresionanta, la noi cu siguranta vei gasi solutii rentabile pentru orice tip de business.

Pentru mai multe detalii si oferte de pret pentru confectii textile HoReCa sau orice alt domeniu, contacteaza-ne online ori telefonic: 0722 223 166 / 0722 300 656. Specialistii nostri iti vor sta cu drag la dispozitie pentru a te consilia si a te indruma spre cea mai inteleapta decizie cu privire la organizarea afacerii tale si dotarea acesteia cu necesarul de confectii textile pentru hoteluri, restaurante, cafenele si orice alte locatii la cel mai bun raport calitate-pret.

3 Items in Grid 4 Items in Grid List

FETE DE MASA EVENIMENTE

Produsele de pe site sunt cu titlu informativ. Va rugam sa ne contactati pentru o cotatie de pret prin formularul de cerere oferta personalizata de mai jos sau pe adresa de mail comenzi-online@protectkronos.ro.
Call for pricing