British Pound
English
Search
Back to All Blog Posts

De ce este important ca uniformele HoReCa sa aiba un aspect elegant?

De ce este important ca uniformele HoReCa sa aiba un aspect elegant?

In foarte multe domenii din sectorul HoReCa, uniforma este cartea de vizita a oricarui angajat. Aceasta joaca un dublu rol: cel de protectie la locul de munca, precum si cel estetic, care este de multe ori subapreciat. Prin urmare, o uniforma de lucru, eleganta si de calitate, este un considerent important pentru cei care detin un restaurant sau o cafenea de prima clasa. 

De aceea, daca doresti un aspect unitar pentru toti angajatii tai, si vrei sa dai impresia unei adevarate echipe, achizitioneaza uniforme si haine de lucru de la Protect Kronos! Alege sa creezi cea mai buna prima impresie clientelei tale, optand pentru un look aspectuos si ingrijit, personalizat pe gusturile tale!

Astfel, Protect Kronos iti pune la dispozitie o mare varietate de uniforme si haine de lucru pentru sectorul HoReCa, dar si alte confectii, precum cearsafuri, fete de masa, fete de perna etc. Alege orice ai nevoie pentru angajati, de la bandane si sepci, pana la pantaloni si sorturi din bumbac de cea mai buna calitate! 

Doresti sa faci cea mai buna impresie? Alege sa personalizezi uniformele cu imaginea sau brandul restaurantului sau cafenelei tale! Protect Kronos, companie cu experienta de peste 25 de ani in domeniul confectiilor are solutiile perfecte pentru tine! Asadar, daca esti in cautarea unui look elegant si profesional deopotriva, fa alegerea corecta si comanda uniforme si haine de lucru de la Protect Kronos! Iata si cateva optiuni de personalizare, care sa te ajute sa creezi acea imagine omogena a unei afaceri de prima clasa!

Personalizarea hainelor de lucru

Indiferent de domeniul de activitate, personalul are nevoie de uniforme de lucru aspectuoase si elegante, care ofera in acelasi timp toata libertatea de miscare, precum si confortul necesar. Acesti factori sunt puternic influentati atat de croi, cat si de calitatea materialelor. In plus, odata personalizate printr-una din cele trei metode puse la dispozitie de Protect Kronos, angajatii tai vor obtine acel aspect ireprosabil si unicat. Astfel, poti opta pentru:

Personalizare prin broderie - Cauti uniforme de lucru cu un aspect premium? Alege broderia, care asigura cele mai bune rezultate din punct de vedere vizual, avand si o rezistenta crescuta in timp.

Personalizarea prin serigrafie - Este o metoda rapida de imprimare, fiind potrivita pentru sorturi, dar si pentru sepci, bandane sau bonete.

Personalizare prin termotransfer - Poti transfera astfel imagini complexe, precum logo-ul firmei tale, avand o calitate a imprimarii superioara serigrafiei, gratie tehnologiei care foloseste imagini de o rezolutie ridicata.

Crearea si alegerea logo-ului potrivit

Protect Kronos dispune atat de un atelier de confectii si personalizare, cat si de un departament de creatie, care iti poate realiza, la cerere, un logo unic, potrivit afacerii tale. Odata imprimat pe uniformele de lucru, acest logo te va ajuta sa iti faci afacerea mai cunoscuta. Mai mult, la Protect Kronos ai posibilitatea de a negocia oferta de pret, in cazul comenzilor mai mari! Asadar, nu mai sta pe ganduri si alege confortul si eleganta deosebita a confectiilor marca Protect Kronos! Afacerea ta va avea doar de castigat de pe urma acestui demers!

Comments
Write a Comment Close Comment Form