Echipamente de protectie

Siguranta inainte de toate! Pornind de la acest principiu fundamental pentru buna desfasurare a unei activitati – fie din industria grea, fie din industria alimentara sau medicala –, pentru siguranta si calitatea muncii, precum si pentru confortul lucratorilor, am creat o gama intreaga de echipamente de protectie. Produsele afisate mai jos sunt, in general, orientative, intrucat ProtectKronos realizeaza la comanda orice tip de echipamente de protectie, personalizate in functie de cerintele, nevoile sau preferintele clientului.

Personalizarea produselor realizate de specialistii nostri in confectii textile, in cadrul propriului atelier, se poate face fie prin broderie, fie prin serigrafie ori transfer termic. In procesul de branding intra integrarea logo-ului in designul echipamentelor de protectie, pe suprafata materialului textil, precum si inserarea de imagini si/sau texte. Orice cerinta de personalizare poate fi rezolvata daca vei apela la ProtectKronos!

In ceea ce priveste calitatea materialelor utilizate pentru a confectiona echipamente de protectie la inalte standarde de siguranta si confort, poti alege intre bumbac 100%, poliester, tercot etc. In timp ce bumbacul nu mai are nevoie de nicio prezentare, despre poliester e bine de stiut ca acesta nu permite pielii sa transpire, inlaturand umezeala. Astfel, in functie de mediul de activitate si in colaborare cu specialistii nostri, la ProtectKronos vei gasi solutia ideala pentru echiparea corespunzatoare a personalului din firma sau compania ta.

Pentru ca ne adresam business-urilor de succes si avem o capacitate impresionanta de productie, scopul nostru este acela de a ne transforma in partenerul tau de nadejde in materie de productie/furnizare echipamente de protectie pentru angajati sau colaboratori. Drept urmare, in cazul comenzilor voluminoase exista posibilitatea negocierii preturilor finale de achizitie, beneficiind de reduceri semnificative pentru bugetul afacerii tale. La cerere, pentru ca suntem responsabili, flexibili si profesionisti, se pot incheia si contracte de distributie.

Iata, in linii mari, ce cuprinde gama noastra de echipamente de protectie si igiena:
- halate de lucru (pentru bucatari, chimisti, tamplari etc.);
- salopete de lucru (pentru instalatori, muncitori pe santier, electricieni etc.);
- sorturi (pentru chelneri, patiseri, brutari, cofetari, oameni de serviciu etc.);
- costume de protectie (pentru petrolisti, personal tehnic etc.);
- casti de protectie (pentru ingineri, arhitecti, proiectanti, constructori etc.);
- manusi de protectie (pentru agricultori, oameni de santier, personal servicii de curatenie etc.).

Toate aceste categorii de echipamente de protectie pot fi realizate in diferite marimi, atat pentru femei, cat si pentru barbati, in diverse nuante si combinatii de culori, din materiale alese de catre client. S.C. Protect Kronos Impex S.R.L. are implementate si mentine sisteme de management al calitatii in conformitate cu cerintele standardelor SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005 si SR EN ISO 18001:2008 atestate de catre Societatea Romana pentru Certificare Rocert in domeniul confectionarii de echipamente de protectie a muncii, haine de lucru si alte confectii.

Existand pe piata din Romania inca din anul 1992, la ProtectKronos ai garantia calitatii desavarsite in ceea ce priveste echipamente de protectie si igiena in campul muncii. Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata! Iti stam la dispozitie online sau la numerele de telefon  0722 223 166 / 0722 300 656.

Halat de lucru cu pantalon

Disponibil la cerere

Halat cu fermoar

Disponibil la cerere

Tunica bucatar

Disponibil la cerere

Costum bucatar

Disponibil la cerere

Tunica

Disponibil la cerere

Halat lucru maneca lunga

Disponibil la cerere

Geaca de lucru scurta

Disponibil la cerere

Canadiana de lucru cu gluga

Disponibil la cerere

Costum salopeta tip combinezon

Disponibil la cerere

Combinezon model clasic

Disponibil la cerere

costum de lucru salopeta

Disponibil la cerere

Costum salopeta model clasic

Disponibil la cerere

Salopeta doua piese

Disponibil la cerere