Casti de protectie

Casca de protectie nu poate lipsi din niciun domeniu de activitate cu factori de risc, fie ca ne referim la industria constructiilor, a metalurgiei sau la diverse fabrici si hale industriale. Astfel, indiferent ca ai in subordine simpli muncitori pe santier sau arhitecti pe teren, precum si angajati care opereaza utilaje periculoase, esti obligat sa le asiguri acestora, prin Lege, echipamente speciale de inalta calitate, cum ar fi casti de protectie. 

O casca de protectie realizata din materiale rezistente, precum calota din fibra de sticla si policarbonat, cu rezistenta la temperaturi cuprinse intre -30°C si +150°C, respectiv o rezistenta dielectrica de 1000V, iti poate salva viata in caz de accidente la locul de munca. ProtectKronos, furnizor de echipamente de lucru cu o experienta de 27 de ani in domeniu, iti recomanda casti de protectie fabricate in Germania, la preturi competitive.

Responsabilitatea este unul dintre principiile noastre de baza, inca de la infiintarea companiei ProtectKronos in anul 1992. Drept urmare, iti oferim casti de protectie sigure si cu o durabilitate de pana la 5 ani, astfel incat accidentele de munca sa fie prevenite cu brio pe termen lung. Pentru mai multe detalii, ne poti contacta la unul din numarul de telefon 0721 111 004 sau la adresa de mail: comenzi-online@protectkronos.ro

Casca de protectie

Disponibil la cerere

Casca de protectie

Disponibil la cerere