Costume de protectie

Costumele de protectie sunt indispensabile pentru desfasurarea in siguranta maxima a activitatii persoanelor care se expun la factori de risc prin prisma domeniului de lucru: muncitori pe santier, constructori, arhitecti si ingineri, angajati din fabrici si hale industriale etc. Dar, mai mult decat atat, simpla echipare cu costume de protectie nu este suficienta pentru cei care lucreaza in medii dificile. Aceste echipamente trebuie sa prezinte totodata si o calitate superioara pentru a-si atinge scopul – si, anume, acela de a proteja angajatul in orice conditii.

Spre exemplu, anumite costume de protectie propuse de ProtectKronos, in functie de caz, dispun de tesatura ignifuga, oferind protectie puternica impotriva substantelor inflamabile si a acizilor din domeniul metalurgiei sau alte medii industriale. Poliesterul tricotat pentru evitarea transpiratiei si manecile Raglan pentru o mobilitate maxima sunt o alta caracteristica a costumelor de protectie marca ProtectKronos, a caror calitate ireprosabila se reflecta in fiecare detaliu. 

Atentie! Preturile si modelele afisate pe site sunt orientative, intrucat toate produsele se realizeaza la comanda, fiind personalizate in functie de culori, marimi, materiale si inserarea logo-ului companiei. Astfel, pentru productiile de costume protectie in serie si intr-un numar mare de bucati, preturile sunt negociabile. Contacteaza-ne acum pentru mai multe informatii despre serviciile noastre de croitorie specializata si incheierea unui contract de distributie cu un partener de incredere si 100% avizat! 

Costum protectie

Disponibil la cerere

Combinezon vatuit

Disponibil la cerere

Costum ceremonie

Disponibil la cerere