Halate de lucru

ProtectKronos, furnizor de echipamente de protectie existent pe piata inca din anul 1992, insumand o experienta de 27 de ani in domeniu, pune la dispozitia tuturor firmelor care activeaza in medii speciale diverse halate de lucru la preturi negociabile. Halatele pot fi personalizate pentru fiecare angajat in parte – tinand cont de dimensiune, culoare, functie –, alaturi de personalizarea cu logo-ul firmei prin broderie, serigrafie si termotransfer.

Din oferta ProtectKronos fac parte: halate de lucru lungi sau scurte, halate cu fermoar, nasturi sau capse, halate pentru farmacisti, costume si tunici de bucatar etc. Insa aceste produse sunt doar orientative, intrucat misiunea noastra este aceea de a executa la comanda orice model de echipamente de protectie si halate de lucru, avand o mare capacitate de productie bazata pe contracte de distributie. Responsabilitatea si flexibilitatea sunt principiile noastre de baza, astfel incat putem acoperi orice volum de comanda, oferind in final doar produse de inalta calitate. 

Spre exemplu, printre materialele de calitate superioara folosite la crearea de halate de lucru se numara tercotul, bumbacul si poliesterul (acesta este usor si placut la atingere, fara a permite umezeala in tesatura, uscandu-se rapid). Pentru mai multe detalii, contacteaza-ne acum si cere o oferta personalizata de halate de lucru!

Halat de lucru cu pantalon

Disponibil la cerere

Halat cu fermoar

Disponibil la cerere

Tunica bucatar

Disponibil la cerere

Costum bucatar

Disponibil la cerere

Tunica

Disponibil la cerere

Halat lucru maneca lunga

Disponibil la cerere