Manusi de protectie

Legislatia Muncii stipuleaza clar ca angajatorul trebuie sa puna la dispozitia salariatului, in caz de nevoie, echipamente de protectie pentru desfasurarea muncii. Acestea sunt menite fie sa protejeze incaltamintea si hainele angajatului, fie sa salveze viata acestuia in caz de accidente la locul de munca sau integritatea fizica. In acest ultim sens, persoanele care lucreaza in medii agresive (uzine, fabrici, hale industriale, metalurgie, constructii, medii chimice, servicii de curatenie, tamplarie, ateliere mecanice etc.) au nevoie de manusi de protectie pentru ca palmele lor sa nu aiba de suferit!

Manusi de protectie din piele si textil, din tricot sau imblanite; manusi de protectie antichimica, din latex sau din tricot sintetic cu aplicatii punctiforme – pe toate le gasesti in oferta ProtectKronos. De aici poti comanda manusi de protectie realizate din cele mai bune materiale, care cu siguranta se vor dovedi un accesoriu de nadejde in desfasurarea activitatilor tale dificile/meticuloase, indiferent ca lucrezi in industria grea sau usoara.

Pentru comenzi voluminoase, care sa acopere un numar mare de angajati sau activitati, preturile manusilor de protectie sunt negociabile. Poti cere o oferta completand formularul de contact de pe site sau apelandu-ne telefonic la unul din numerele 0722 223 166 / 0722 300 656. Iti stam la dispozitie pentru orice nevoie sau cerinta a business-ului tau!

MANUSA DE PROTECTIE ANTICHIMICA

Disponibil la cerere

MANUSA DE PROTECTIE LATEX

Disponibil la cerere

MANUSI DE PROTECTIE IMBLANITE

Disponibil la cerere

Manusi de protectie tricot

Disponibil la cerere

Manusi grip de iarna

Disponibil la cerere

Manusi ospatar

Disponibil la cerere

Manseta coacere

Disponibil la cerere

Manusa coacere

Disponibil la cerere

Manusi lacatus din piele

Disponibil la cerere