British Pound
English
Search
Back to All Blog Posts

Echipamentele individuale de protecție

Echipamentele individuale de protecție

Echipamentele individuale de protecție permit lucrătorilor din multe domenii să-și facă treaba în condiții de siguranță. Dar există mai multe lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când alegeți articolele, cum ar fi măști de față, halate de corp și mănuși.

În primul rând, există legi și reglementări necesare pentru anumite ocupații sau meserii. Nerespectarea va conduce la amenzi sau motive de închidere a afacerii. În al doilea rând, există un număr mare de opțiuni, deci alegerea exactă a ceea ce poate fi poate fi confuză. De exemplu, aveți nevoie de mănuși din latex, neopren sau din cauciuc nitrilic? Șorțuri, halate sau salopete? Aici explicăm ce trebuie să știți și faceți înainte de a cumpăra Echipamentele individuale de protecție:

Completați evaluarea pericolelor

Lucrările diferite necesită diferite tipuri de echipamente individuale de protectie, iar evaluarea pericolelor la locul de muncă / locul de muncă vă poate ajuta să vă întelegeti nevoile unice. În timpul acestei evaluări, veți detalia fiecare sursă de pericole potențiale în zona de lucru. Rezultatul evaluării va servi drept ghid pentru alegerea EIP.

Căutați calitatea și simplitatea

Dacă echipamentul nu este suficient de solid, acesta poate provoca contaminări sau boli grave. În plus, angajații au dreptul de a accesa Echipament individual de protecție adecvat, iar angajatorii se vor confrunta cu datorii dacă nu le furnizează.

Atunci când alegeți Echipamentele individuale de protecție, rețineți că trebuie să se asigure o protecție adecvată în condițiile cotidiene și ar trebui să fie ușor de utilizat. Caracteristicile precum șorțurile fără bretele și mănușile cu lungime prelungită care acoperă încheieturile oferă o siguranță suplimentară și se asigură că echipamentul individual de protecție nu se oprește. Dacă angajații consideră că Echipamentul individual de protecție este ușor de purtat, vor exista mai puține probleme de conformitate, creând un loc de muncă mai sigur.

Antrenați-vă angajații

După ce achiziționați produsul potrivit pentru locul de muncă, trebuie să vă asigurați că acesta va fi utilizat corect. Educarea angajaților prin sesiuni de instruire personalizate. De asemenea, puteți posta instrucțiuni în locuri vizibile în jurul biroului și puteți furniza manuale personalului. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că lucrătorii sunt în siguranță și că firma dvs. va rămâne conformă.

Comments
Write a Comment Close Comment Form