British Pound
English
Search
Picture for category Fete de masa

Fete de masa

Cauti fete de masa pentru amenajarea unui restaurant sau a unei cafenele, pentru aranjarea unei sali de conferinta din cadrul unui hotel sau pur si simplu pentru organizarea unui eveniment festiv? Continuand oferta noastra de confectii pentru sectorul HoReCa, putem executa la comanda orice tip de fete de masa, in dimensiuni foarte mari sau pentru mese de doua persoane, albe ori in diverse culori. Realizate din materiale de inalta calitate, precum bumbac, si personalizate prin broderie (cu logo, monograme sau texte), fetele de masa marca ProtectKronos vor oferi o amprenta personala, de bun-gust si rafinament locatiei pentru care sunt achizitionate.

Referitor la locatie, putem realiza inclusiv seturi de fete de masa cu servete si huse pentru scaun, in cazul unei sali de evenimente precum nunti sau botezuri. Pentru comenzi voluminoase de fete de masa si/sau accesorii, preturile finale de achizitie pot fi negociate cu reprezentantii nostri. De asemenea, exista si varianta incheierii de contracte de distributie. Pentru mai multe detalii, comenzi si oferte de pret, contacteaza-ne online sau telefonic: 0722 223 166 / 0722 300 656. Responsabilitate, flexibilitate, capacitate de productie – intr-un cuvant, ProtectKronos… din 1992!
3 Items in Grid 4 Items in Grid List

FETE DE MASA EVENIMENTE

Produsele de pe site sunt cu titlu informativ. Va rugam sa ne contactati pentru o cotatie de pret prin formularul de cerere oferta personalizata de mai jos sau pe adresa de mail comenzi-online@protectkronos.ro.
Call for pricing