British Pound
English
Search
Picture for category Geci

Geci

Select Subcategory

Geaca reflectorizanta, alaturi de vesta sau pelerina, este unul dintre articolele de baza in materie de echipamente de protectie si haine de lucru. Indiferent de modelul ales de pe site-ul nostru, ca e vorba de o geaca reflectorizanta mai groasa sau mai subtire, aceasta poate fi personalizata ca model si sigla in functie de cerintele si nevoile clientului. Astfel de articole sunt necesare celor care lucreaza afara pe timp de noapte, in conditii de vant sau ploaie. De la constructori, muncitori drumuri si poduri, angajati salubrizare, pompieri, polististi, echipaje de salvare si pana la personalul pentru deservire auto din benzinarii sau personalul tehnic din aeroporturi; iar lista poate continua.

O geaca reflectorizanta de calitate, fie ca este pentru iarna sau primavara, trebuie sa fie impermeabila si vizibila de la departare atunci cand se afla in bataia unei raze de lumina. Materialele folosite pentru confectionarea gamei noastre de geci reflectorizante sunt, indiferent de model, cele mai bune pentru astfel de articole vestimentare: poliester, poliuretan si benzi reflectorizante pentru exterior, alaturi de captuseala vatuita la interior.

Pentru a personaliza orice model de geaca reflectorizanta comandat de client intr-o cantitate mare pentru echipa unei firme, institutii sau organizatii, sigla respectiva poate fi plasata pe material prin broderie, serigrafie sau transfer termic.

3 Items in Grid 4 Items in Grid List

GEACA BARBATI 1073

£34.11

GEACA BARBATI 1074

£34.11

GEACA BARBATI 1075

£34.11

GEACA BARBATI 1072

£30.43

GEACA DAMA 1077

£34.11

GEACA DAMA 1076

£30.43