Camasi

Oferta ProtectKronos cuprinde o gama variata de echipamente de protectie si haine de lucru, inclusiv camasi personalizate pentru angajatii unei firme sau staff-ul unui eveniment. Acestea sunt, in special, disponibile la cerere, cu posibilitatea negocierii pretului final de achizitie, in cazul unei comenzi voluminoase. Gama de camasi personalizate din oferta noastra include o varietate de modele, dintre care amintim: camasi clasice cu maneca scurta sau lunga, pentru femei ori barbati, modele uni sau in carouri ori cu dungi, camasi cu vipusca si altele. De asemenea, la cererea clientului, putem realiza orice tip de produs, datorita serviciilor proprii de croitorie de care dispunem.

Fiind axati pe confectii la comanda, camasile personalizate realizate de catre specialistii nostri pot fi brand-uite prin broderie, serigrafie sau transfer termic. Pentru un aspect premium, recomandam camasi personalizate broderie. In ceea ce priveste materialele de fabricare, poti opta pentru poplin din bumbac 100% sau poliester. Marimile si culorile disponibile reprezinta, de asemenea, alegerea clientului, in functie de preferintele sau necesitatile acestuia.

ProtectKronos realizeaza si furnizeaza echipamente de protectie si haine de lucru, precum tricouri sau camasi personalizate, inca din anul 1992, fiind astfel un partener de incredere pentru orice business. Responsabilitate, flexibilitate, capacitate de productie – acesta este motto-ul nostru!

Camasa cu vipusca

Disponibil la cerere

Camasa carouri

Disponibil la cerere

Camasa

Disponibil la cerere

Camasa dungi dama

Disponibil la cerere

Camasa maneca scurta dama

Disponibil la cerere

Camasa maneca scurta barbati

Disponibil la cerere

Camasa maneca lunga barbati

Disponibil la cerere

Camasa lucru dama maneca lunga

Disponibil la cerere

Camasa lucru barbati

Disponibil la cerere