Veste

Toate persoanele care lucreaza in conditii dificile, cum ar fi pe luminozitate scazuta (noaptea) sau intr-un mediu haotic (pe santier, in trafic etc.), au nevoie de veste reflectorizante pentru a evita posibilele accidente de munca. Spre exemplu: constructori, muncitori drumuri si poduri, angajati salubrizare, politisti, echipaje de salvare, personalul pentru deservire auto sau personalul tehnic din aeroporturi s.a.m.d. Toate aceste categorii de angajati necesita cel putin o vesta de lucru in garderoba profesionala (veste reflectorizante sau veste de protectie) – pentru a fi reperati de la distanta si a evita astfel, de pilda, sa fie implicati intr-un accident rutier sau alte coliziuni.

De asemenea, vestele reflectorizante fiind de obicei si impermeabile, pot fi utile si in caz de precipitatii pentru aceia care lucreaza in aer liber. La cerere, ProtectKronos, furnizorul tau de incredere in materie de echipamente de protectie si haine de lucru, poate realiza inclusiv veste de lucru din tercot, cu captuseala vatuita, pentru a tine de cald angajatilor in caz de temperaturi mai scazute. Un exemplu concret de acest gen il reprezinta industria alimentara (carmangerie, abatoare, depozite cu camere frigorifice). 

In ceea ce priveste categoria de veste reflectorizante (cu semnalizare/vizibilitate ridicata) pentru domeniile cu factori de risc (tehnice, industriale, infrastructura, trafic rutier), tot ProtectKronos este aliatul tau numarul 1. Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata si te vei convinge!

vesta reflectorizanta

Disponibil la cerere

Vesta vatuita

Disponibil la cerere

Vesta material fleece unisex

Disponibil la cerere

Vesta vatuita unisex

Disponibil la cerere

Vesta dama

Disponibil la cerere

Vesta lucru

Disponibil la cerere

Vesta vatuita cu vipusca

Disponibil la cerere