British Pound
English
Search

Fie ca vorbim de medici, farmacisti, asistenti sau chimisti, hainele medicale sunt emblema meseriei lor. Astfel, nicio persoana din aceste domenii nu-si poate desfasura activitatea fara o tinuta specifica. ProtectKronos, companie romaneasca existenta pe piata inca din anul 1992, este un furnizor specializat in confectionarea de haine medicale la cel mai bun raport calitate-pret, realizate la comanda in propriul atelier de croitorie si personalizate cu logo/nume prin broderie, serigrafie sau transfer termic. Mai mult, la cerere putem realiza orice tip de produs. 

Iata, orientativ, ce haine medicale si accesorii poti comanda de la noi: halate medicale, uniforme medicale, costume medicale, saboti medicali. In categoria de halate medicale gasesti modele fleece, halate cu fermoar, halate de laborator etc. In ceea ce priveste uniformele medicale, oferta noastra este de asemenea variata: uniforme pentru asistenta medicala (de culoare roz/rosu) sau pentru asistent medical (albastru/verde), uniforma clasica (alba), uniforma tip tunica pentru femei etc. La fel ca si celelalte confectii textile pentru medici, asistenti sau chimisti, costumele medicale pot fi personalizate in functie de cerinte atat din punct de vedere al designului, cat si ca branding.

Pe langa halate, uniforme si costume, oferta ProtectKronos in materie de haine medicale mai cuprinde si saboti medicali de calitate superioara, care sa le usureze munca persoanelor ce petrec foarte mult timp stand in picioare la locul de munca si sa le ofere confort sporit. Orice tip de produs textil se doreste de catre client a fi realizat in atelierului nostru de croitorie, acesta poate fi personalizat de la A la Z atat din punct de vedere al culorii alese, al dimensiunii, cat si al designului pentru care se opteaza (barbati/femei). Iar fiindca ne adresam persoanelor juridice care au nevoie de cantitati mari de articole din categoria haine medicale, ne-am gandit inclusiv la bugetul afacerii tale, astfel incat suntem deschisi spre negociere si comunicare pentru a ajunge la cel mai bun raport calitate-pret pentru tine. 

S.C. Protect Kronos Impex S.R.L. are implementate si mentine sisteme de management al calitatii in conformitate cu cerintele standardelor SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005 si SR EN ISO 18001:2008 atestate de catre Societatea Romana pentru Certificare Rocert in domeniul confectionarii de echipamente de protectie a muncii, haine medicale si de lucru, precum si alte confectii. Asadar, alaturi de noi nu ai doar garantia calitatii textile, ci si garantia sigurantei/igienei muncii.

,,Responsabilitate, flexibilitate, capacitate de productie’’ – intr-un cuvant, ProtectKronos! Cere acum o oferta personalizata de haine medicale, la unul din numerele de telefon 0722 223 166 / 0722 300 656.

3 Items in Grid 4 Items in Grid List

Costum medical UNISEX 1108

Produsele de pe site sunt cu titlu informativ. Va rugam sa ne contactati pentru o cotatie de pret prin formularul de cerere oferta personalizata de mai jos sau pe adresa de mail comenzi-online@protectkronos.ro.
£27.66

PANTALON MEDICAL UNISEX 1110

£13.83

BLUZA CHIMONO 1107

£17.52

BLUZA MEDICALA UNISEX 1109

£13.83

COSTUM MEDICAL UNISEX TERCOT

£27.66