Uniforme medicale

Exista mai multe tipuri de uniforme medicale: uniforme pentru asistenta medicala (de culoare roz/rosu) sau pentru asistent medical (albastru/verde), uniforma clasica (alba), uniforma tip tunica pentru femei etc. La cerere, ProtectKronos poate confectiona orice tip de uniforme medicale dintre cele enumerate mai sus; si, in plus, in functie de preferintele si cerintele tale, croitorii nostri pot reinterpreta stilul unei uniforme medicale in maniera dorita de tine. De asemenea, produsele finale vor fi personalizate cu logo-ul companiei sau numele cadrului medical, prin diferite metode: broderie, serigrafie, transfer termic. Pentru un aspect premium recomandarea noastra este, evident, broderia.

Totodata, pe langa uniforme medicale, oferta ProtectKronos mai cuprinde halate, costume si saboti. La noi gasesti toate articolele de care au nevoie persoanele care lucreaza in clinici, spitale, farmacii sau laboratoare – orice model, in orice dimensiune si culoare, confectionat din materiale de calitate superioara si la preturi avantajoase. Contacteaza-ne acum pentru a cere o oferta personalizata de uniforme medicale! Telefon: 0722 223 166 / 0722 300 656. 

Responsabilitate, flexibilitate, capacitate de productie – intr-un cuvant, ProtectKronos! Iar la toate aceste atribute se adauga cei 27 de ani de experienta, care ne recomanda ca fiind partenerul tau de incredere pe termen lung, indiferent de cerinta ta. 

Uniforma asistenta medicala

Disponibil la cerere

Costum medical UNISEX

89.00 Lei 100.00 Lei

Uniforma medicala

Disponibil la cerere

Uniforme medicale

Disponibil la cerere

Tunica

Disponibil la cerere

Tunica

Disponibil la cerere