British Pound
English
Search
Picture for category Barbati

Barbati

Pentru persoanele care lucreaza in aer liber, indiferent de anotimp, sau in medii cu temperaturi scazute, angajatorul care isi respecta afacerea trebuie sa asigure salariatilor echipamente corespunzatoare pe parcursul intregului an: vara, tricouri brand-uite; iarna, hanorace personalizate. Iar exemplele de astfel de angajati sunt nenumarate – constructori, muncitori drumuri si poduri, angajati salubrizare, echipaje de salvare, personalul pentru deservire auto sau personalul tehnic din aeroporturi, angajatii din industria alimentara s.a.m.d. Daca situatia o cere, hanoracele pot fi completate de o vesta sau o geaca reflectorizanta purtata pe deasupra. Pe toate acestea, ProtectKronos le va confectiona si personaliza special pentru tine!

Gama noastra de hanorace personalizate prin broderie, serigrafie sau termotransfer cuprinde hanorace cu maneci raglan, tip geaca sau tip fleece polar. La cerere, putem realiza orice tip de produs, prin intermediul propriului atelier de croitorie. Deoarece ProtectKronos intelege faptul ca, atunci cand vorbim de protectia muncii, aceasta nu include doar prevenirea accidentelor, ci si confortul angajatilor, cum ar fi confortul termic, iti punem la dispozitie inclusiv posibilitatea achizitionarii de hanorace personalizate confectionate din cele mai bune materiale. Aceasta abordare se datoreaza celor 27 de ani de existenta, in care am inteles pe deplin necesitatile angajatilor unei firme sau companii cu regim special de lucru.

Asadar, echipeaza-ti staff-ul cu hanorace personalizate de inalta calitate si promoveaza-ti brandul cu responsabilitate!

3 Items in Grid 4 Items in Grid List

HANORAC POLAR BARBATI 1062

£16.60

HANORAC POLAR BARBATI 1063

£18.44

HANORAC POLAR BARBATI BICOLOR 1064

£17.52