Incaltaminte de protectie

Fie ca vorbim de un teren accidentat (cu care se confrunta muncitorii de pe santier, lucratorii de la Drumuri si Poduri sau Salubritate), de un mediu agresiv (precum fabrici, uzine, hale industriale) sau de un mediu steril (in care lucreaza medicii, asistentii, chimistii), exista numeroase profesii care impun schimbarea incaltamintei personale la locul de munca cu o pereche de incaltaminte de protectie sau pentru mentinerea igienei in mediul de lucru. 

Ca urmare a acestei cereri destul de ridicate si diversificate, ProtectKronos a dezvoltat parteneriate importante cu producatori si colaboratori de top in vederea furnizarii de incaltaminte de protectie pentru orice tip de angajat, barbat sau femeie. Asffel, oferta noastra din aceasta categorie de produse include bocanci, pantofi, cizme sau saboti pentru industria medicala ori alimentara cu marimi cuprinse intre 36 si 47. Confectionata din piele naturala de bovina, captusita cu material textil, cu sau fara bombeu metalic, cu talpa din poliuretan de densitate medie s.a.m.d., incaltamintea de protectie oferita de ProtectKronos intruneste cele mai inalte standarde de calitate, confort si siguranta. 

Pe langa bocanci, pantofi sau saboti din piele naturala, la noi mai gasesti si cizme din cauciuc (PVC) rezistente la apa, noroi, uleiuri, acizi, baze, produse petroliere sau la tensiuni de lucru ridicate (electroizolante, pentru electricieni). Indiferent de tipul de produs din categoria incaltaminte de protectie, poti alege intre mai multe modele si culori. Spre exemplu, in cazul cizmelor ai de optat pentru negru, alb sau verde. Iar daca modelele prezentate pe site-ul nostru nu-ti satisfac asteptarile, contacteaza-ne pentru o oferta personalizata! Transmite-ne cerintele si nevoile tale exacte, iar noi vom incerca sa te surprindem cu o propunere potrivita pentru tine, la cel mai bun raport calitate-pret.

Respectand standardele de calitate si siguranta SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005 si SR EN ISO 18001:2008 atestate de catre Societatea Romana pentru Certificare Rocert in domeniul confectionarii de haine de lucru si alte confectii, ProtectKronos este o companie profesionista fondata in anul 1992, care poate deveni partenerul tau B2B de incredere pe termen lung in materie de furnizare echipamente si incaltaminte de protectie. Pentru comenzi voluminoase, preturile sunt negociabile, iar la cerere putem incheia inclusiv contracte de distributie.

,,Responsabilitate, flexibilitate, capacitate de productie’’ – intr-un cuvant, ProtectKronos! Cere acum o oferta personalizata de incaltaminte de protectie, la unul din numerele de telefon 0722 223 166 / 0722 300 656. De asemenea, daca doresti mai multe informatii despre produsele noastre, iti stam la dispozitie cu multa responsabilitate si profesionalism. Daca siguranta angajatilor tai este pe primul loc pentru tine, iar buna desfasurare a activitatii, fara incidente, face parte din politica ta interna, atunci suntem partenerul tau ideal!