Bocanci

Exista anumite categorii de lucratori care cu siguranta au nevoie de echipamente speciale de lucru, aici intervenind inclusiv necesitatea unor bocanci de protectie. 

Bocancii de protectie, sau bocancii de lucru, fac parte indeosebi din garderoba profesionala a persoanelor care isi desfasoara activitatea in aer liber sau in medii mai agresive. Spre exemplu: lucratorii de pe santier, muncitorii drumuri si poduri, angajatii de la salubrizare, diversele echipaje de salvare (cum ar fi salvamontistii), personalul pentru deservire auto sau personalul tehnic din aeroporturi, lucratorii din fabrici si uzine s.a.m.d.

Avand in vedere situatiile speciale cu care acestia se confrunta – fie cu temperaturi scazute, cu intemperii sau cu terenuri accidentate –, bocancii de protectie trebuie sa fie realizati din materiale de cea mai inalta calitate, impermeabili, rezistenti la socuri si confortabili in acelasi timp (atat din punct de vedere al mobilitatii, cat si termic). Majoritatea modelelor din categoria bocanci protectie furnizati de ProtectKronos au forma anatomica, sunt realizate din piele naturala de bovina, dispunand de captuseala textila si avand talpa din poliuretan cu dubla densitate pentru protectie maxima. 

In ceea ce priveste marimile disponibile, putem furniza la cerere atat bocanci de protectie pentru femei (incepand de la marimea 36), cat si pentru barbati (pana la marimea 47). Responsabilitate, flexibilitate, capacitate de productie – intr-un cuvant, ProtectKronos!

Bocanci lucru

Disponibil la cerere