Cizme

Cele mai potrivite cizme de protectie pentru activitatile cu regim special de desfasurare, indiferent de domeniu, le gasesti la ProtectKronos! Iata cateva exemple din oferta noastra: cizme de protectie albe pentru industria chimica (rezistenta la uleiuri, acizi, baze, produse petroliere); cizme de protectie electroizolante pentru tensiune medie (echipament electricieni); cizme de protectie pentru apa-noroi (echipament muncitori santier, instalatori, personal de teren) etc.

ProtectKronos, companie care confectioneaza/furnizeaza echipamente de protectie, haine si accesorii de lucru, are o experienta indelungata pe piata din Romania, fiind infiintata in anul 1992. Bazandu-ne pe ,,Responsabilitate, flexibilitate, capacitate de productie’’, oferta noastra de produse este foarte variata, iar preturile pot fi negociate in functie de volumul comenzii. Astfel, daca detii un business care necesita dotarea cu echipamente speciale de lucru, cum ar fi cizme de protectie, contacteaza-ne pentru solicitarea unei oferte personalizate! Cu noi, nu doar ca asiguri angajatilor tai standardele de siguranta si calitate necesare, ci si economisesti bani din bugetul firmei. 

Comanda acum cizme de protectie de la ProtectKronos, la numarul de telefon 0721 111 004 sau la adresa de mail: comenzi-online@protectkronos.ro. Consilierii nostri iti stau la dispozitie cu oferte de pret si detalii suplimentare. 

CIZMA DE PROTECTIE APA-NOROI

Disponibil la cerere

Cizme de lucru albe

Disponibil la cerere

Cizme electroizolante

Disponibil la cerere