British Pound
English
Search
Picture for category Lenjerii de pat

Lenjerii de pat

Hotelurile, restaurantele si cafenelele – intr-un cuvant, industria HoReCa – sunt doar alte cateva domenii de activitate catre care ProtectKronos isi indreapta atentia, pe langa industriile care au nevoie de echipamente de protectie pentru personal si haine speciale de lucru. Avand in vedere ca detinem propriul atelier de croitorie, putem, asadar, realiza orice tip de confectii textile. Printre acestea se numara inclusiv lenjerii de pat pentru hotel.

Pentru ca vorbim, de cantitati mari de lenjerii de pat pe care detinatorii de hoteluri le comanda, la ProtectKronos preturile finale de achizitie pot fi negociate in functie de volumul comenzii. Iar pentru lenjerii pentru hotel personalizate, care sa ofere un aspect premium atat prin calitatea materialului, cat si prin design, ProtectKronos dispune si de posibilitatea personalizarii cu logo-ul companiei hoteliere sau cu monograme, prin broderie.

Astfel, pentru a cere o oferta personalizata de lenjerii hotel (dimensiune, culoare, model, material, broderie, pret) nu trebuie decat sa ne contactezi in cel mai scurt timp si sa ne comunici nevoile sau preferintele tale. Toate lenjeriile de pat sunt realizate exclusiv la comanda in functie de cantitatea dorita, tipul de tesatura si modelul dorit. Spre exemplu, poti opta pentru lenjerii de pat din damasc foarte fin, satinat, albe sau multicolore, rezistente la uzura si spalari repetate. Descopera calitatea si profesionalismul ProtectKronos pentru a-ti surprinde oaspetii!