British Pound
English
Search
Picture for category Pantaloni salopeta

Pantaloni salopeta

Confort, protectie si imagine profesionala - aceasta este menirea unor pantaloni de lucru purtati la locul de munca. In functie de domeniul de activitate, ProtectKronos iti pune la dispozitie diferite modele de inalta calitate: pantaloni de lucru cu pieptar (pentru tamplari, lacatusi, sudori, instalatori, electricieni etc.); pantaloni de lucru vatuiti cu banda reflectorizanta (pentru constructori, muncitori drumuri si poduri, angajati salubrizare etc.); pantaloni de lucru impermeabili (pentru diverse activitati) s.a.m.d.

De asemenea, gama noastra de haine pentru locul de munca mai cuprinde pantaloni de lucru sport, cu buzunare laterale, tip blug sau pantaloni scurti. Realizate din bumbac si poliester, fiind disponibile in diverse marimi si culori, modelele noastre sunt de cea mai buna calitate, intrunind toate cerintele si exigentele impuse de mediul de lucru respectiv. Unele produse sunt disponibile doar la cerere, insa orice model poate fi personalizat prin broderie, serigrafie sau termotransfer.

Fie ca alegi pantaloni de lucru pentru industria HoReCa, pentru domeniile de activitate tehnice, pentru industria comertului sau sectorul Beauty & Wellness, ProtectKronos poate fi partenerul tau de incredere in realizarea si personalizarea tinutelor angajatilor unei firme sau companii. Cere acum o oferta personalizata, sunandu-ne la unul din numerele de telefon 0722 223 166 / 0722 300 656.