British Pound
English
Search
Back to All Blog Posts

Pentru siguranta angajatilor, alege echipamente de protectie certificate Rocert!

Echipamentele de protectie, dupa cum le spune si denumirea, au rolul de a proteja angajatii din mediile de lucru cu conditii speciale, de a mentine igiena la locul de munca sau de a preveni eventualele riscuri si accidente. Insa acest lucru nu se poate intampla in contextul unor materiale pentru confectii de slaba calitate!

Pentru a te asigura de calitatea investitiei pe care urmeaza sa o faci, verifica daca echipamentele de protectie respective sunt produse in conformitate cu cerintele standardelor SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005 si SR EN ISO 18001:2008 atestate de catre Societatea Romana pentru Certificare Rocert in domeniul confectionarii de haine de lucru si alte confectii. Aceste standarde sunt respectate cu sfintenie de catre noi, Protect Kronos implementand si mentinand sisteme de management al calitatii inca din anul 1992, de cand suntem pe piata din Romania.

Astfel, datorita experientei de aproape 3 decenii pe care o avem in domeniul confectiilor textile destinate securitatii muncii, putem sa acoperim o gama larga de echipamente de protectie la cel mai bun raport calitate-pret – astfel incat sa nu fii nevoit sa platesti o suma colosala pentru echiparea angajatilor, dar nici sa faci rabat de la calitate.

Iata cateva exemple de tipuri de echipamente de protectie pe care le putem realiza la comanda in propriul atelier de croitorie, pentru orice domeniu de activitate:

- veste reflectorizante (pentru muncitori drumuri si poduri, politisti, pompieri etc.);

- halate de lucru (pentru bucatari, chimisti, tamplari etc.);

- salopete de lucru (pentru instalatori, muncitori pe santier, electricieni etc.);

- costume de protectie (pentru industria petrolului, personal tehnic etc.);

- casti de protectie (pentru ingineri, arhitecti, proiectanti, constructori etc.);

- sorturi (pentru chelneri, patiseri, brutari, cofetari, oameni de serviciu etc.);

- manusi de protectie (pentru agricultori, oameni de santier, personal servicii de curatenie etc.).

Atentie! Iti reamintim ca toate articolele prezentate pe site-ul nostru au doar titlu informativ, intrucat la cerere putem realiza orice tip de produs! Astfel, daca nu gasesti pe site-ul nostru echipamentele de protectie de care ai nevoie, ne poti contacta pentru a ne comunica cerintele si preferintele tale, iar noi iti vom oferi o solutie personalizata. Pentru o comunicare mai usoara si mai eficienta, iti recomandam sa ne contactezi la unul din numerele de telefon 0722 223 166 / 0722 300 656.

In ceea ce priveste oferta de pret, aceasta poate fi de asemenea personalizata in functie de volumul comenzii tale, fiind deschisi la negociere! Iar ca modalitate de personalizare, iti punem la dispozitie mai multe variante: broderie, serigrafie sau transfer termic. In final, angajatii tai vor arata profi, fiind dotati cu echipamente de protectie corespunzatoare si personalizate cu logo-ul companiei tale.

Comments
Write a Comment Close Comment Form