British Pound
English
Search
Picture for category Servicii de personalizare

Servicii de personalizare

Select Subcategory

,,Confortabil’’ si ,,casual’’ sunt atributele care trebuie sa descrie imbracamintea, uniformele si hainele de lucru personalizate. In general, companiile stiu ca, atunci cand apeleaza la servicii de personalizare haine la standarde de inalta calitate, vor avea de castigat o imagine pozitiva a firmei. Imbracamintea de lucru personalizata transmite clientilor mandria angajatului si construieste personalitatea companiei.

ProtectKronos, companie specializata inca din anul 1992 in productia si furnizarea de echipamente de protectie, haine de lucru si accesorii specifice, iti pune la dispozitie mai multe modalitati de personalizare haine: broderie, serigrafie sau transfer termic. In functie de preferintele si bugetul clientului, la noi gasesti cele mai potrivite solutii de personalizare haine, la cel mai bun raport calitate-pret! Multi dintre clientii nostri tind sa selecteze broderia ca tehnica de personalizare haine atunci cand creeaza uniforme de lucru, spre exemplu, deoarece aceasta asigura un aspect smart si profesional imbracamintei. Broderia arata deosebit de profi atunci cand este asociata cu tricouri, pantaloni, polar fleece si jachete, hanorace, palarii si camasi etc. ProtectKronos ofera optiunea de broderie personalizata pentru o gama larga de produse textile finale, confectionate chiar de catre noi.

Tehnica de personalizare haine prin serigrafie consta in aplicarea de cerneala printr-un sablon de blocare a acesteia si un ecran fin portat pentru a obtine o anumita imagine pe tesatura respectiva. Imaginea obtinuta prin serigrafie este astfel realizata dintr-un numar de puncte fine corespunzatoare numarului de porturi din ecranul utilizat pentru masca. Personalizarea hainelor prin transfer termic inseamna transferul unei imagini (policromie sau logotipuri) dintr-o folie speciala, imprimata digital si decupata cu un plotter-cutter, pe o tesatura textila, cu ajutorul preselor termice. Calitatea imprimarii prin transfer termic este excelenta, fiind mult superioara serigrafiei datorita posibilitatii de a imprima imagini de inalta rezolutie pe folia de transfer prin imprimarea digitala.

Indiferent de metoda aleasa, preturile de personalizare haine prin tehnicile de branding oferite de noi pot fi negociate in cazul unei comenzi voluminoase, apeland si consultand specialistii ProtectKronos. Pentru acest lucru, nu trebuie decat sa ne contactezi pentru a cere o oferta personalizata. Poti face acest lucru fie online, fie telefonic, la unul din numerele 0722 223 166 / 0722 300 656. ,,Responsabilitate, flexibilitate, capacitate de productie’’ – intr-un cuvant, ProtectKronos! Confectii pe comanda, orice model de echipamente de protectie si haine de lucru, personalizare haine prin broderie, serigrafie si termotransfer, preturi negociabile, contracte de distributie, 27 ani de experienta.

Apeleaza cu toata increderea la noi si vei gasi in ProtectKronos un partener B2B de nadejde pe termen lung!