Broderie

Disponibil la cerere

Produsele de pe site sunt cu titlu informativ. Va rugam sa ne contactati pentru o cotatie de pret prin formularul de cerere oferta personalizata de mai jos sau pe adresa de mail comenzi-online@protectkronos.ro.

Pentru un branding impecabil si o vizibilitate perfecta a siglei unei firme sau companii pe articole vestimentare (haine de lucru, tinute speciale cu scopuri promotionale), recomandam cu toata increderea broderie personalizata. Broderia este superioara celorlalte tehnici de branding, deoarece trece cu brio testul timpului, oferind o imagine exclusiva si o eleganta aparte produsului pe termen lung. Numai prin broderie personalizata se poate obtine acel aspect premium la care toate companiile viseaza, pentru o imagine de marketing rafinata. 

Multi dintre clientii nostri tind sa selecteze broderie personalizata ca tehnica de branding atunci cand creeaza uniforme de lucru, spre exemplu, deoarece aceasta asigura un aspect smart si profesional imbracamintei. Broderia arata deosebit de profesional atunci cand este asociata cu tricouri, pantaloni, fleece si jachete, hanorace, palarii si camasi etc. ProtectKronos ofera optiunea de broderie personalizata pentru o gama larga de produse textile finale, confectionate chiar de catre noi.

Pentru toti cei care tin la imaginea business-ului, cea mai buna alegere pentru a personaliza echipamentele si materialele promotionale o reprezinta, asadar, broderia personalizata. Pentru mai multe detalii, comenzi si oferte de pret, contacteaza-ne online sau telefonic: 0722 223 166 / 0722 300 656. Preturi negociabile!
Atribut Valoare
Marime XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL
Culoare Negru, Verde/Crem, Maro, Verde/Gri, Galben, Portocaliu, Gri, Verde, Albastru, Rosu, Alb