British Pound
English
Search
Back to All Blog Posts

Personalizarea halatelor medicale: broderie, serigrafie sau termotransfer?

Halatele medicale reprezinta atat o emblema profesionala a medicilor, asistentilor sau biochimistilor, cat si o masura de siguranta si igiena in campul muncii. Noi, in calitate de producator specializat in echipamente de protectie, punem in primul rand accentul pe siguranta angajatilor, indiferent de mediul in care lucreaza. Drept urmare, confectionam numai halate medicale de cea mai inalta calitate, certificate Rocert. Inca de la infiintarea companiei noastre, implementam si mentinem sisteme de management al calitatii in conformitate cu cerintele standardelor SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005 si SR EN ISO 18001:2008, atestate de catre Societatea Romana pentru Certificare Rocert in domeniul confectionarii de haine de lucru.

Pentru ca stim nevoile partenerilor nostri, focusul nostru este sa oferim solutii complete pentru echipamente de Protectia Muncii la cel mai bun raport calitate-pret. Pentru ca activam de mai bine de 20 de ani in acest domeniu, am invatat ca cel mai important aspect in relatia cu partenerii nostri este calitatea produselor, asadar nu vom face niciodata rabat la calitate, mentinand in acelasi timp un pret competitiv.

Pe de alta parte, avem grija si de imaginea organizationala a clientilor nostri, astfel incat le punem la dispozitie mai multe modalitati de personalizare a hainelor de lucru. Mai mult decat atat, la cerere, dispunem inclusiv de un departament de creatie, pe langa propriul atelier de croitorie, astfel incat sa-ti venim in ajutor cu diverse solutii de branding. Spre exemplu, in functie de cerintele si preferintele clientului, putem crea identitatea vizuala a unei firme sau companii – de la stabilirea paletei cromatice si pana la realizarea logo-ului. Ulterior, sigla creata de noi sau pusa la dispozitie de catre client poate fi integrata in designul halatelor medicale prin mai multe metode:

1. Broderie

Iti doresti halate medicale personalizate, la cel mai inalt grad de calitate, cu un aspect premium? In acest caz, broderia este in mod cert cea mai potrivita modalitate de personalizare. Folosita pentru a personaliza tricouri, pantaloni, jachete, hanorace, sepci, camasi sau halate, broderia asigura cele mai reusite rezultate din punct de vedere vizual si, totodata, cele mai rezistente in timp.

2. Serigrafie

Tehnica de personalizare a halatelor medicale prin serigrafie consta in aplicarea de cerneala printr-un sablon de blocare a acesteia si un ecran fin portat pentru a obtine o anumita imagine pe tesatura respectiva. Imaginea obtinuta prin serigrafie este astfel realizata dintr-un numar de puncte fine corespunzatoare numarului de porturi din ecranul utilizat pentru masca. Rezultatele sunt mai mult decat satisfacatoare, chiar daca nu se compara cu broderia.

3. Termotransfer

Personalizarea halatelor medicale prin transfer termic inseamna transferul unei imagini (policromie sau logotipuri) dintr-o folie speciala, imprimata digital si decupata cu un cutter-plotter, pe o tesatura textila, cu ajutorul preselor termice. Calitatea imprimarii prin transfer termic este excelenta, fiind mult superioara serigrafiei datorita posibilitatii de a imprima imagini de inalta rezolutie pe folia de transfer, prin imprimarea digitala.

Pentru comenzi personalizate, ne poti contacta telefonic la numarul de telefon: 0721.111.004 sau pe adresa de e-mail:comenzi-online@protectkronos.ro

Comments
Write a Comment Close Comment Form