British Pound
English
Search
Picture for category Saboti medicali

Saboti medicali

Medici, asistenti, farmacisti sau chimisti – cu totii lucreaza intr-un mediu steril, unde curatenia si igiena sunt pe primul loc. Astfel, desfasurarea activitatii specifice de catre aceasta categorie de lucratori nu poate avea loc intr-o tinuta obisnuita, de strada. Iar aici ne referim inclusiv la incaltaminte, mai ales! Drept urmare, necesitatea unor saboti medicali in garderoba profesionala a persoanelor care lucreaza in clinici, spitale, laboratoare de chimie sau farmacii este vitala. 

ProtectKronos vine in ajutorul acestei categorii de angajati cu saboti medicali de calitate superioara, care sa le usureze munca oferindu-le confort sporit atunci cand petrec foarte mult timp stand in picioare la locul de munca. Astfel, recomandarea noastra de top in materie de saboti medicali consta in modele realizate din piele naturala de bovina, cu captuseala din piele si talpa din poliuretan cu forma ergonomica. In plus, fetele perforate specifice sabotilor medicali asigura piciorului o aerisire optima.

Capacitatea noastra de furnizare deosebit de versatila, incluzand dimensiuni de saboti medicali cuprinse intre marimea 35 si marimea 47, poate acoperi nevoia de echipare a intregului personal al unui spital sau laborator, al unei clinici sau farmacii (femei si barbati deopotriva). Comanda acum! Telefon:0721 111 004 sau la adresa de mail: comenzi-online@protectkronos.ro