British Pound
English
Search
Picture for category Salopete

Salopete

Detii o firma in domeniul industrial, tehnic sau al confectiilor si ai nevoie de salopete de lucru pentru angajatii tai? Cauti o oferta personalizata, pentru a comanda un numar mare de salopete lucru profesionale la un pret negociabil? ProtectKronos, cu o experienta de 27 de ani in realizarea de echipamente de protectie precum salopetele de munca, este partenerul tau de incredere in acest sens.

Ce ne recomanda? Responsabilitatea, flexibilitatea si capacitatea de productie. Astfel, la comanda, iti putem confectiona si personaliza orice model de salopete de lucru, numai din materiale de inalta calitate, in cantitatea dorita de tine. In functie de necesitati, preferinte si specificul firmei tale, de la noi poti alege salopete de lucru in diverse culori (albastru, rosu, portocaliu etc.), pentru absolut toti angajatii tai (in orice marime). Personalizarea echipamentelor se poate face prin broderie, serigrafie sau termotransfer.

Spre exemplu, din oferta noastra poti alege salopete de lucru din bumbac 100%, pentru un confort sporit, si prevazute cu buzunare multiple care sa faciliteze procesul de desfasurare al muncii unui electrician sau tamplar ce lucreaza cu numeroase instrumente: buzunar pentru telefon, buzunar placat la spate si buzunar pentru metru, 2 buzunare cu fermoar la piept, 2 buzunare placate in fata etc.

3 Items in Grid 4 Items in Grid List

Pantalon Cu Pieptar 1093

Produsele de pe site sunt cu titlu informativ. Va rugam sa ne contactati pentru o cotatie de pret prin formularul de cerere oferta personalizata de mai jos sau pe adresa de mail comenzi-online@protectkronos.ro.
£24.89

COMBINEZON DE LUCRU 1097

£27.66