British Pound
English
Search
Picture for category Sigla Serigrafie

Sigla Serigrafie

Dintre serviciile noastre de personalizare haine de lucru si mai exact, imprimarea de sigle si mesaje promotionale; face parte si tehnica de serigrafie. Similara cu transferul termic, dar oferind rezultate de o calitate mai scazuta si, in acelasi timp, nu la fel de rafinate precum broderia, serigrafia este o tehnica de imprimare pe suprafete plane la un raport calitate-pret satisfacator.
Tehnica de serigrafie consta in aplicarea de cerneala printr-un sablon de blocare a acesteia si un ecran fin portat pentru a obtine o anumita imagine pe tesatura respectiva. Imaginea obtinuta prin serigrafie este astfel realizata dintr-un numar de puncte fine corespunzatoare numarului de porturi din ecranul utilizat pentru masca. Preturile de personalizare a articolelor vestimentare prin aceasta tehnica de branding pot fi negociate in cazul unei comenzi voluminoase, apeland si consultand specialistii ProtectKronos.ro
La fel ca si in cazul celorlalte tehnici de branding propuse de noi, tehnica de serigrafie poate fi aplicata pe o varietate de articole textile: tricouri, pantaloni, fleece si jachete, hanorace, geci, camasi etc. Cu o experienta de 27 de ani, ProtectKronos iti ofera servicii complete pentru echiparea corespunzatoare a personalului firmei tale: de la confectionarea hainelor de lucru si pana la personalizarea acestora. Poti apela la serviciile noastre completand formularul de contact de pe site, fie sunandu-ne la unul din numerele de telefon 0722 223 166 / 0722 300 656.