British Pound
English
Search
Picture for category Sorturi de lucru

Sorturi

Pentru toti detinatorii de afaceri in domeniul HoReCa, ProtectKronos este partenerul ideal in furnizarea de echipamente speciale de lucru pentru angajati, cum ar fi sorturi. Astfel, bucatarii, chelnerii si barmanii care lucreaza in hotelul, restaurantul sau cafeneaua ce iti apartine se pot bucura de cele mai practice si rezistente sorturi pentru desfasurarea activitatii lor fara a-si pata hainele. 

Sorturi clasice sau fata-spate, din bumbac si/sau poliester, cu sau fara buzunar, pentru barbati ori femei, albastre sau roz, verzi ori maro, personalizate cu logo-ul companiei prin broderie, serigrafie sau termotransfer – pe toate le poti comanda de pe site-ul nostru, la un pret special in functie de volumul comenzii tale. Atat marimile, designul, cat si combinatiile de culori sau materialele pot varia in functie de preferintele/nevoile clientului si, bineinteles, in functie de specificul firmei.

ProtectKronos isi ia angajamentul de a onora cu profesionalism orice comanda, fabricand orice model de echipamente de protectie pentru industria HoReCa, precum sorturi sau costume de bucatar. Pentru mai multe detalii, contacteaza-ne cu incredere si cere o oferta personalizata de sorturi! Comanda acum online sau la numerele de telefon 0722 223 166 / 0722 300 656!