British Pound
English
Search
Picture for category Tricouri

Tricouri

Select Subcategory

Pentru acele firme sau companii care au nevoie de tricouri personalizate pentru angajati, ProtectKronos ti-a pregatit o gama diversificata de astfel de haine pentru lucru. Pe langa calitatea produselor fabricate de noi special pentru nevoile tale, din materiale de cea mai inalta calitate, cum ar fi bumbac 100%, iti oferim si posibilitatea de inscriptionari tricouri prin broderie, serigrafie sau termotransfer. 

Gama noastra de tricouri personalizate acopera toate gusturile si nevoile, fiind disponibile la comanda in orice marime si numeroase culori (galben, mov, rosu, alb, verde, negru etc.), deopotriva pentru femei si barbati, modele polo sau la baza gatului. De asemenea, tricourile personalizate pot fi comandate atat pentru a fi folosite la locul de munca (antrenori de fitness, chelneri, patiseri, receptioneri etc.), cat si pentru evenimente de branding (manifestatii, campanii, targuri si expozitii s.a.m.d.). In ceea ce priveste metoda de personalizare tricouri cu logo sau diverse mesaje, echipa noastra recomanda broderia pentru un aspect premium. 

Tricourile personalizate achizitionate de la ProtectKronos reprezinta executie proprie, putand realiza orice tip de produs la cererea clientului. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi pentru a solicita o oferta personalizata, la un pret negociabil. Telefon: 0722 223 166 / 0722 300 656.

3 Items in Grid 4 Items in Grid List

TRICOU POLO CU MANECA SCURTA BARBATI 1028

£8.30

TRICOU POLO CU MANECA SCURTA BARBATI 1048

£8.30

TRICOU POLO CU MANECA SCURTA BICOLOR BARBATI 1049

£9.22

TRICOU POLO CU MANECA LUNGA DAMA 1052

£11.99

TRICOU POLO CU MANECA LUNGA DAMA 1051

£11.99

TRICOU POLO DAMA 1055

£9.22