British Pound
English
Search
Back to All Blog Posts

Vrei sa achizitionezi cele mai bune halate medicale? Iata 7 sfaturi de care sa tii cont!

Majoritatea persoanelor care activeaza in domeniul medicinei sunt nevoite sa poarte la locul de munca halate medicale. Acestea vin cu o serie de avantaje de necontestat: sunt confortabile, usor de purtat, flexibile si reflecta autoritatea si profesionalismul, marci ale acestui domeniu.

Desigur, nu multe persoane cunosc aceste amanunte, inainte de a-si cumpara primele halate medicale. Din acest motiv, iti venim in ajutor cu o serie de 7 sfaturi, care sa te ajute sa iti alegi uniformele medicale perfecte pentru tine!

1. Culorile conteaza - Inainte de a-ti cumpara halate medicale, asigura-te ca locul de munca (de cele mai multe ori, o clinica sau un spital) nu are un cod de culori deja stabilit. Astfel, este bine sa te interesezi din timp daca exista un asemenea regulament, altfel risti sa trebuiasca sa returnezi halatele.

2. Buzunarele sunt cel mai bun prieten - Unele posturi ale acestui domeniu sunt mai solicitante decat altele, de aceea trebuie sa te asiguri ca ai asupra ta toate instrumentele de care ai nevoie. De la pansamente cu alcool, la foarfece si stetoscop, ar trebui sa ai un buzunar dedicat fiecarui obiect. Orienteaza-te catre halate medicale cu mai multe buzunare sau cere personalizarea acestora, daca producatorul o permite.

3. Insista pe componenta calitativa - Din experienta personala, iti pot spune ca una dintre primele perechi de halate medicale mi le-am achizitionat dintr-un magazin chinezesc, la un pret mai mult decat decent. Cu toate acestea, dupa cateva spalari, materialul a inceput sa lase scame, iar culorile au inceput sa isi piarda din stralucire. Daca ma intrebi acum, as cumpara doar halate medicale de calitate, care reprezinta o mai buna investitie in timp.

4. Alege un material confortabil - Halatele medicale pot exista intr-o varietate de materiale sau compozitii, precum bumbacul, poliesterul sau ambele (in proportie de 80-20%). Nu uita ca vei purta aceste articole vestimentare pentru multe ore, astfel incat materialul trebuie sa fie moale si confortabil, ajutand pielea sa respire.

5. Gaseste masura corespunzatoare - Acest lucru depinde si de preferintele tale, bineinteles. Daca iti plac hainele mai stranse pe corp, alege aceeasi masura ca la articolele vestimentare obisnuite. In schimb, daca preferi sa poti face miscari mai ample cu usurinta, alege o masura putin mai mare, care sa iti ofere libertatea de miscare necesara.

6. Dupa ce ai gasit un model potrivit, comanda mai multe exemplare - Desigur, ca si in cazul altor uniforme, va trebui sa iti alegi si o pereche de haine de schimb, pe care le poti alterna pe parcursul saptamanii. Considera achizitionarea mai multor halate medicale (3-4), ca sa nu trebuiasca sa iti bati capul la fiecare cateva zile cu spalarea acestora.

7. Opteaza pentru halate medicale elegante - Exista foarte multe design-uri atragatoare la halatele medicale moderne, astfel incat sa iti poti alege costumul medical preferat. De la anchioare in V pana la design-uri personalizate, completate de broderie sau serigrafie, exista o multitudine de solutii pentru a obtine halatul medical pe care il doresti!

Pentru orice nelamuriri, dar si pentru a beneficia de o oferta speciala din partea consultantilor Kronos, apeleaza-ne la 0722 223 166 sau scrie-ne un email la protectkronos@yahoo.com!

Comments
Write a Comment Close Comment Form